Het Taalhuis is er voor informatie, advies en ontmoeting. We helpen u verder, met bijvoorbeeld gesprekken, lees- en oefenmaterialen, activiteiten, cursussen, en nog veel meer. Het Taalhuis is ook een plek waar u als taalvrijwilliger terecht kunt met al uw vragen. Een taalvrijwilliger zet zichzelf in om anderen te helpen met lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer.

Wekelijks inloopspreekuur Taalhuis Laarbeek
Vanaf maandag 4 september 2017 is er wekelijks een taalhuisvrijwilliger aanwezig tijdens het inloopspreekuur van 14.00 - 15.00 uur.

  • voor iedereen met vragen over taal en andere basisvaardigheden
  • voor mensen die zelf moeite hebben met lezen, schrijven, rekening- of computervaardigheden
  • voor professionals, (taal-)vrijwilligers en andere betrokkenen en belanghebbenden, voor informatie, advies, verwijzing, begeleiding en opleiding.

Wilt u buiten dit inloopspreekuur in contact komen met het Taalhuis? Dat kan ook! Van maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De bibliotheekmedewerker zorgt dat uw vraag bij het Taalhuis terechtkomt.

Voorwaarden

Het taalhuis is voor inwoners van Laarbeek die moeite hebben met lezen, schrijven of omgaan met de computer.

Kosten

Deze dienst is gratis.

Aanvragen

Wilt u in contact komen met het Taalhuis? Kom dan naar Bibliotheek Beek en Donk. De bibliotheekmedewerker zorgt dat uw vraag bij het Taalhuis terechtkomt.

Kent u iemand in uw omgeving die we kunnen helpen bij taal of internet? Wijs diegene dan op het Taalhuis in Beek en Donk.

Meer informatie

Taalhuis Laarbeek
Bibliotheek Beek en Donk
Otterweg 29, Beek en Donk
T. 0492 462527

Coördinator Taalhuis Laarbeek
Nicky van de Ven
06 55370099
nvdven@vierbinden.nl